Cras, Istraživanje i Razvoj

Objava web stranice i Internet trgovine za tvrtku Cras d.o.o.

23.04.2020.

Provedbom svih aktivnosti unutar projekta Uvođenje mrežnog rješenja i web trgovine za tvrtku Cras d.o.o. završena je izrada web stranice i online trgovine. Dostupno na adresi hvacshop.eu web rješenju je moguće pristupiti i putem mobilnih telefona i standardnih računala. Automatizacija procesa iz sustava eProjekt te izvršavanje narudžbe olakšat će prodaju i time Cras d.o.o. bolje pozicionirati na tržištu.

Poveznica na web trgovinu


Nastavak aktivnosti na projektu Uvođenje mrežnog rješenja i web trgovine za tvrtku Cras d.o.o.

01.12.2019.

U sklopu projekta „Uvođenje mrežnog rješenja i web trgovine za tvrtku Cras d.o.o.“, tvrtka Cras d.o.o. u suradnji s tvrtkom Ofir d.o.o. provodi zahvate unutar aktivnosti projekta. Završeni su radovi vezani uz početne aktivnosti projekta – wireframeing i oblikovanje grafičkog prijedloga rješenja. Shodno tome, izrađuje se web stranica te povezuje poslovni sustav tvrtke Cras d.o.o. sa web rješenjem.


Početak i tijek projekta Uvođenje mrežnog rješenja i web trgovine za tvrtku Cras d.o.o.

13.05.2019.

Odobrenjem projekta WWW Vaučera započinjemo s provedbom projekta „Uvođenje mrežnog rješenja i web trgovine za tvrtku Cras d.o.o.“ koju provodi tvrtka Cras d.o.o u suradnji s izvođačem radova, tvrtkom Ofir d.o.o. Projekt je financiran u okviru programa “Operativni program konkurentnost i kohezija (2014.-2020.), kroz Europski fond za regionalni razvoj.

Provedba aktivnosti podrazumijeva osnovne elemente projekta:

  • Wireframe-ing i oblikovanje grafičkog prijedloga rješenja (A1)
  • Izrada internet stranice (A2)
  • Izrada internet trgovine (A3)
  • Optimizacija web rješenja i objava (A4)
  • Edukacija korisnika (A5)
  • Upravljanje projektom (PM)
  • Promidžba i vidljivost (PV)

Više informacija o ESI fondovima: www.strukturnifondovi.hr Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.