„Zbližavanje je početak, ostajanje zajedno je napredak,
suradnja je uspjeh.”
Henri Ford

Naše usluge

Strojarski i elektro projekti, automatizacija sustava

Vaše zamisli i želje razrađujemo i prenosimo u djelo na najučinkovitiji i najkvalitetniji način kako bismo zadovoljili zahtjeve koje je potrebno ispuniti. Sva su naša rješenja usklađena s važećim EURO standardima, zakonima i propisima koji vrijede na području izvođenja radova kao i s pravilima struke.

U skladu s najnovijim inovacijama na tržištu nudimo Vam razradu idejnih i izvedbenih projekata za energetski učinkovite sustave, snimanje stanja postojećih i novih sustava. Dajemo Vam rješenje optimalnog, kvalitetnog i pouzdanog energetskog koncepta u svrhu povećanja energetske učinkovitosti sustava.

Servisiramo i održavamo sustave grijanja, hlađenja, ventilacije, elektroinstalacije i automatskog upravljanja u industrijskim postrojenjima, energanama, poslovnim objektima i hotelima. Brinemo se o svim našim korisnicima.

Kao uslugu nudimo Vam izvođenje strojarskih i električnih radova. Naše ekipe obučene su za kvalitetno i učinkovito izvođenje svih instalacija grijanja, hlađenja, ventilacije, jake i slabe struje i automatizacije.

Obavljamo usluge mjerenja s izdavanjem protokola o mjerenju svih vrsta električnih instalacija jake i slabe struje. Za industrijske i poslovne objekte snimamo i optimiziramo utrošak električne energije i angažirane snage.

Tvrtka Cras d.o.o. nudi Vam proizvodnju električnih ormara za razne namjene kao što su standardni električni razvodni ormari, ormari za kompenzaciju jalove energije, ormari elektro motornog razvoda i automatike. Svi proizvodi tvornički su ispitani i posjeduju svu potrebnu tehničku i atestnu dokumentaciju.


Partneri